Cart 0
kurung.ameenah.kids.gray.jpg

Kurung Ameenah Kids - Gray

RM 79.00 RM 119.00


MATERIAL : MOSS CREPE DOUBLE PRINT

-------------------------
KELEBIHAN KURUNG AMEENAH KIDS
-------------------------

.
🌸 Set ni LIMITED & EXCLUSIVE sangat. 
NO RESTOK. Biase la kalau printed ni mane boleh restok sesuka hati 😂So konsep nye sape cepat dapat la bergaya melawo melaram meletop tahun ni 😝.🌸 PRINTED EXCLUSIVE
Idak la banyak sangat tau..so tak de la nnt asik nampak je baju yg same time ghaye kang.
.
🌸 SAY NO TO IRON
Tak payah iron langsung tau utk set ibu & anak tu. Tak la pagi raya kang sibuk nak beratur tunggu iron. Dah la sibuk ngan anak, ngan rumah, rendang tak hidang lagi, ketupat tak potong lagi. Banyak keje kan pagi rayez.
.
🌸 WARNA VAZZ
Gile tak vazz glitter2 camtu baru la ghayeee. Matching ngan warna hitam tu lagi la nampak kuwusss sikit & paling best tak la nampak comot sgt kan ghayee.
.

======

DETAIL LAIN

=====

🌸 Leher Bulat

🌸 Tiada padding bahu

🌸 Kain Full Getah

.

SIZE BOLEH REFER GAMBAR BAWAH NI.


size chart ameenah kids.jpg