Cart 0

PRE ORDER - Kebaya Khadeejah

RM 149.00 RM 169.00


PRE ORDER - Tempoh siap dalam masa 14 hari. Boleh pilih warna dari pilihan warna yang ada di gambar. Boleh pilih saiz PujiAnggun seperti di gambar atau berikan saiz ukuran sendiri (jika ada). Untuk booking boleh bayar penuh atau deposit minimum RM70/sepasang. Baki perlu dijelaskan apabila baju dah siap untuk dipos. Admin akan maklumkan sekiranya baju dah siap.


-------------------------
KELEBIHAN KHADEEJAH
-------------------------
KEBAYA PERTAMA DIREKA KHAS UNTUK PLUS SIZE
Jenuh Kak Nadd bertape mencoba mencoba dan terus mencuba sampai dapat cutting yg selesa & sesuai untuk kite2 yg extra saiz ni. Ye la, salah cutting abis segale lemks tersembul. Haihhhh
.
MATERIAL HIGH QUALITY SANTANA 
MaterIal ni sangat best, selesa, sejuk. Hai sedap la dapat pakai seharian pun takpo. Udah la tu senang pulak nak gosok. Sis boleh tengok testimoni2 customer di Page PujiAnggun
.
CUSTOM IKOT SAIZ PUN BOLEH
Mane yang takde saiz nak bagi saiz sendiri pun bolehhh.. no problemo
.
NURSING FRIENDLY & WUDHU' FRIENDLY
Yang ni memang wajib la kan.. Ade zip di bahagian dada.. Senang nak keluar masuk time pakai kang.. Anak nak nyusu pon sonang..heee

.

SIZE BOLEH REFER GAMBAR BAWAH NI.


MEASUREMENT KHADEEJAH.jpg