KURUNG AMEENAH - CREAM

Koleksi Raya Sedondon Family utk Plussize 2018 Size: PRE ORDER
PRE ORDERSize 1 (48)Size 2(50)Size 3(52)Size 4(54)Size 5(56)
Note :
In Stock

Qty to buy:
RM169.00 RM159.00 (6% off)
 
Add to Cart
DETAILS

MATERIAL : MOSS CREPE DOUBLE PRINT

-------------------------
KELEBIHAN KURUNG AMEENAH
-------------------------

.
🌸 Set ni LIMITED & EXCLUSIVE sangat. 
NO RESTOK. Biase la kalau printed ni mane boleh restok sesuka hati 😂
So konsep nye sape cepat dapat la bergaya melawo melaram meletop tahun ni 😝
.
🌸 PRINTED EXCLUSIVE
Idak la banyak sangat tau..so tak de la nnt asik nampak je baju yg same time ghaye kang.
.
🌸 SAY NO TO IRON
Tak payah iron langsung tau utk set ibu & anak tu. Tak la pagi raya kang sibuk nak beratur tunggu iron. Dah la sibuk ngan anak, ngan rumah, rendang tak hidang lagi, ketupat tak potong lagi. Banyak keje kan pagi rayez. 
.
🌸 WARNA VAZZ
Gile tak vazz glitter2 camtu baru la ghayeee. Matching ngan warna hitam tu lagi la nampak kuwusss sikit & paling best tak la nampak comot sgt kan ghayee.
.
🌸 SPECIAL TRAVEL BAG
Yee utk yg grab lebih sepasang Kak Nadd nak bagi Travel Bag yg Super Duper Ohsem ni. Sebab ape? Boleh lipat2 je sebesar tapak tangan tapi kapasiti utk isi barang tu mmg super ohsem la. Banyak boleh sumbat. Jgn sumbat almari udah 😂

.

======

DETAIL LAIN

=====

🌸 Zip Nursing di dada

🌸 Ada padding bahu

🌸 Kain Full Getah

🌸 Poket di kanan baju

.

SIZE BOLEH REFER GAMBAR BAWAH NI.

 

 

 

 

 

PHOTOS
back to top ⤴