Hey, Guest.  Log in now    Cart (17)
Be Our Reseller
Why Join Us

DROPSHIP

 

Apa plak dropship ni? Dropship adalah salah satu cabang perniagaan yang sangat mudah & simple.  Sebab itu kebanyakkan agen dropship adalah dari kalangan suri rumah & Student.

 

 

Bagi seseorang yang baru berjinak-jinak dalam dunia bisnes,mereka pasti mahu bisness yang meminimakan modal. Dropship ini adalah salah satu cara bisnes tanpa modal! Menarik kan?  Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya.


 

KAEDAH DROPSHIP

 

ADA EXTRA DUIT TIAP-TIAP BULAN MEMANG SEKSY KAN. NAK JANA 1K-3K SEBULAN SAMBIL DUDUK RUMAH? TANPA GANGGU KERJA SEDIA ADA? 
.
Baca sampai habis ayat kat bawah ini boleh ubah hidup anda.
.
Caya tak Kak Nadd bagitahu dalam Handphone anda ada emas. Bak kata orang semua nya di hujung jari..sekarang nak cari duit pun boleh di hujung jari gitu. Dengan bina bisnes online sendiri. 
.
Puji Anggun buka pendaftaran SUPER DROPSHIP bagi peluang anda tambah duit raya lebih dengan koleksi baju-baju plussize yg demand teramat tinggi sekarang ni.
.
APA YG BEST JOIN TEAM SUPER DROPSHIP PA?
.
[/] KOMISEN yang tinggi 
[/] REWARD menarik buat yg capai target bulanan.
[/] ILMU Bisnes online bernilai RM2000+ diberikan percuma
.
Lagi kak? 
Lagi kak?
.
[/] Support team yang penuh melimpah kasih sayang
[/] Modul & Training diberikan supaya anda Nampak sinar ke mana hala tuju
[/] Gambar & ayat mencairkan hati customer di berikan
[/] Sistem order yang canggih, mudah dan boleh di access di mana-mana dgn handphone. 
[/] Tak perlu keluar modal untuk beli stok dan tak perlu ruang utk simpan stok
[/] Tak perlu penat2 nak packing barang customer & beratur utk pos
.
Menarik kan?
.
SIAPA YG SESUAI JOIN SUPER DROPSHIP PA NI?
.
[/] SURI RUMAH yang ingin bantu tambah pendapatan family
[/] STUDENT U yg nak extra income utk cover kos2 kat U tu
[/] CIKGU-CIKGU yg ingin tambah income sampingan
[/] ANDA yg ingin belajar start bisnes sendiri
.
.

BACA DULU SATU PER SATU & FAHAMKAN SAMPAI HABIS YE!

.

Komisen Super Dropship PujiAnggun 20% dari harga jual. Contoh Harga Jual RM150, komisen adalah RM30 😍

.

BANYAK kan! tu baru sehelai, kalau 3 helai dah untung RM90, kalau sehari sehelai 30 hari dah dapat duit extra sebulan RM900.. Kalau lagi fokus mmg selamber je sehari 5 helai. Kire la bape duit extra yg dpt sebulan tu..5 angka dalam tangan tu..heee..Woww kan.

.

Sis dah baca kelebihan-kelebihan join dropship PujiAnggun kat page kan?

Saya recap utk yg part modul tu ye ☺

Kenape ianya super power sebab dalam tu ade :

a) Planner
b) Marketing calendar
c) Formula capai target sale
d) Ayat2 Posting Harian yg boleh digunakan 
e) Ayat2 utk close sale
f) Ayat2 follow up
g) Jaga Database anda ketat2 melikat terlekat
h) Gandakan jualan dengan formula repeat customer 
i) Lubuk2 Prospek yg targeted - fokus terus ke prospek2 plussize 

Sis tinggal follow & BUAT je.

Menarik sgt kan. ILMU ni mmg diberi utk bantu camne nak start berniaga ni dengan ilmu.

Yg baru nak bermula, jangan risau flow step akan diberikan utk anda bermula. Selepas confirm Kak Nadd akan berikan link untuk masuk ke group khas ❤

+++++++++


Yuran Komitmen yg sis laburkan seumur hidup utk join Dropship PA HANYA RM90 Sahaja & dapat ilmu-ilmu bernilai RM2000+ ni.

EXTRA SPECIAL jika sis cepat bertindak & jadi yg TERAWAL utk batch baru ni, sis cume join dengan harga RM50 Sahaja dah (JIMAT RM40)

Soft Reminder : Yuran komitmen ini akan dinaikkan pada bila-bila masa. JADILAH YG TERAWAL! Sebelum ni yuran hanya RM30. Batch kali ini masih lagi diskaun iaitu TOTAL CUMA RM50 SHJ dari harga asal utk ilmu-ilmu & sistem yg HQ sediakan

Kami hanya mahukan anda yg betul2 serius & mahu belajar! Bersedia buat extra income utk kebahagian diri sendiri & org tersayang!

===============

Jika anda benar-benar bersedia KLIK LINK DIBAWAH SEKARANG!

https://www.billplz.com/SuperDropshipPA

https://www.billplz.com/SuperDropshipPA

https://www.billplz.com/SuperDropshipPA

Reseller Terms & Conditions

- Harga WAJIB mengikut harga Yang di tetapkan HQ. Jika pihak HQ mendapati anda menawarkan harga yang rendah dari harga yang diberi Pihak HQ boleh TERMINATE anda sebagai agen dropship serta merta. Jika tidak boleh mengikut harga yang diberi. SILA BERHENTI MENGGUNAKAN BAHAN-BAHAN PROMOSI (GAMBAR, TESTIMONI DLL) DARI HQ.

- Sila PATUHI ARAHAN. Kita mencari KEBERKATAN dalam perniagaan. Semoga mendapat KEBERKATAN REZEKI yang dapat memberi kebaikan kepada kita hingga ke Akhirat.

 

Continue »
By clicking the Continue button, you agree to our Terms and Conditions.